Wilder Mind Ceramics

Jag heter Britta och är keramikern bakom Wilder Mind Ceramics. Jag gör framförallt drejade bruksföremål i stengodslera, men det kan också smyga sig in något kavlat eller skulpturalt emellanåt. Jag gör serier av bruksföremål såväl som unika föremål. Jag tycker att något av det roligaste i processen är att dekorera mina alster med olika typer av mönster, tex genom karvning. Jag kombinerar också gärna glasyrer för ett levande uttryck. Jag hoppas att mina alster hittar hem där de uppskattas på samma sätt som jag tycker om att skapa dem! Jag gör allt ifrån koppar, vaser, skålar, askar och ljusstakar till örhängen.
Ni hittar mig som @wildermind.ceramics på instagram och på min hemsida wildermind.se. 

Kopp SOMMAR

Kopp i prickig lera på fot med grön och rosa glasyr. Rymmer ca 3 dl.

Ask

Askar som passar lika bra till flingsalt som bomull eller smycken.

Låg kopp MOSSA

Kopp i grå lavalera med grön och vit glasyr. Rymmer ca 2,5 dl.

Vas SKOG

Vas i grå lavalera med karvat mönster och grön glasyr.

Are you a maker or creative who would like to join a future market ?