Hej – Jag heter Leo och jag älskar att sy!
År 2019 hade jag inte råd med julklappar. Däremot hade jag mina föräldrars symaskin och några gamla tygbitar jag aldrig gjort något av och jag fick idén att sy det årets julklappar. Jag förälskade mig i att sy och ville aldrig sluta. Det var starten på det som idag är That’s Sew Leo.
Jag tror starkt på att glada färger och roliga mönster är något man kan ha i alla åldrar. Hos mig finns tygpåsar, väskor och accessoarer i regnbågens alla färger. Perfekt för den som vill klä sig vuxet utan att behöva ge upp det där lilla extra roliga 💅✨
Att öppna min butik är bland det bästa och roligaste jag någonsin har gjort ☺️ Det vore superkul om du vill titta in @thatssewleo 😍
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Website Field Is Optional.

CommentYour Message
NameYour Name
EmailEmail
WebsiteWebsite