Sophiespysselstuga

Älskar du också julen? Använder du örhängen med jultema under december och behöver utöka din samling? Då har du kommit helt rätt!

Jag heter Sophie och det är jag som är designern bakom Sophiespysselstuga. 
 
Jag älskar allt som tillhör julen och de senaste 5 åren har jag skapat olika julörhängen. Varje år försöker jag komma på någon ny design…
Nytt för i år är att det både finns Nissar och tomtar som örhänge. Och att tomtarna även finns i olika storlekar.
 
Självklart hittar du också tomtar i andra format och material. 

Lussebullar örhängen

Nygräddade lussekatter som passar perfekt att bära i öronen på jobbets julfest, när du gör din julshopping eller på en vanlig mörk vintermåndag. Dessa handgjorda lussebullar är mycket verklighetstrogna då alla lussebullar är olika gräddade med lite olika stora russin.

Lussekatten är cirka 2 cm långa med öronkrokar i äkta Sterling silver 925 (Nickelfria) Då alla lussebullarna är handgjorda så kan de förekomma små variationer från bilderna då varje lussekatt blir unik. Dessa örhängen är en mycket uppskattad julklapp oavsett om du köper den till dig själv eller någon du tycker om. Lussebullsörhängena kostar 199 SEK.

Nisse örhängen

De söta små nissarna har knyckt pepparkakor som de glatt mumsar på. Med dessa örhängen sprider du julkänsla i decembermörkret, på jobbet, julfesten eller i julstöket.

Nissarna är skapade för hand i polymerlera vilket gör örhängena mycket lätta. Nissarna är cirka 2,5-3 cm höga. Krokarna är i äkta Sterling silver 925 (nickelfritt) Varje nisse skapas för hand vilket ger varje nisse sitt egna uttryck. Det kan göra att det finns en liten variation från bilderna. Alla Nisse och tomteörhängen kostar 349 SEK. 

Lucia Örhänge

Lucia är en av våra mest firade högtider i december.Sankta Lucia, Lusse-Lelle, Lucia… hon nämns med många olika namn beroende på vilken sång vi sjunger. Men med ljus i sin krona skrider Lucia in i midvinternatten och sprider värme.

Nu kan du bära lucior i öronen, en perfekt detalj för den som vill fira lucia utan att sjunga. Dessa populära örhängen är skapade förhand i polymerlera. Lucian är cirka 3 cm hög och mycket lätt. Krokarna är i äkta sterling silver 925 (nickelfritt) Då alla örhängen skapas för hand så kan en liten variation förekomma från bilderna. Luciaörhängena kostar 349 SEK. 

Julstjärna Örhänge

Den röda julstjärnan är en av våra mest älskade blommor till jul och finns att hitta i många hem under december. Denna mycket populära blomma är en uppskattad gåva de röda bladen bidrar till en varm julkänsla. Nu kan du bära dessa blommor i öronen varje dag och bära med dig julkänslan vart du än är.

Julstjärnorna är skapade förhand i polymerlera där varje kronblad har skurits ut för hand. Blommorna är cirka 2,5 cm i diameter och är mycket lätta. Då varje kronblad formas helt för hand blir varje blomma helt unik, precis som de är i det vilda. Blommorna kommer med krokar i äkta sterling silver 925 (nickelfritt). Då varje blomma är helt unik kan det förekomma en liten variation från bilderna. Julstjärnorna kostar 349 SEK. 

Are you a maker or creative who would like to join a future market ?