Pink Pineapple

 

Pink Pineapple är ett litet enkvinnasföretag bestående av Frida Enebro, grafisk designer och småbarnsmamma bosatt i Norrköping. Sedan 2014 har jag designat den feministiska väggalmanackan och sålt den i min webbshop och på marknader. Genom åren har det blivit många motiv och de bästa säljer jag som vykort, stickers, posters, tygpåsar och t-shirts.

Pink Pineapple drivs med en feministisk passion och övertygelse, på helger, kvällar och nätter och jag gör den inte för att tjäna pengar. Jag gör den för att få använda min kreativitet till det jag tycker är viktigt, jag vill att den ska finnas i skolor, jag vill att den ska diskuteras, jag önskar att den hjälper till och får någon att tänka till.

Feministisk väggalmanacka

Rykande färsk feministisk väggalmanacka för 2024 med ett nytt feministiskt budskap varje månad. Storlek 29,7×21 cm (A4). Hål för upphängning.
 

T-shirt hat i munnen

Mjuk och skön ekologisk unisex T-shirt av hög kvalitet från Stanley/Stella. Munnen har en bredd på 19 cm. Trycks för hand vid beställning och har därför en leveranstid på ca två veckor. Tvättas i 40 grader. Normal passform, men om du vanligtvis köper damtröjor kan du behöva gå ner en storlek. Är du osäker, läs storlekstabellen i produktbladet. 375 kr.

Poster - I det här huset

Poster i storlek 30×40. Printad på 170 g matt papper. Skickas i pappkuvert.

Poster - Åsiktsfråga

Poster i storlek 30×40. Printad på 170 g matt papper. Skickas i pappkuvert.

Are you a maker or creative who would like to join a future market ?