kiki freese

 

Hej, jag heter kiki och är den skapande kraften bakom kikifreese.se – textildesign. Med mina produkter vill jag plocka in naturens mönsterskatt in i våra hem. Hållbara material och traditionella tekniker kombinerar jag med noga utvalda färgkombinationer.

Min produktion består främst utav textila bruksartiklar såsom handdukar, kuddar, plädar, necessären, dukar och lite till.

Till höstmarknaden kommer jag passa på att släppa några nya mönster och visa lite andra screentryckta verk på trä och papper.

Följ min skapade process på @kiki.freeese och hitta min produkter på kikifreese.se

 

kuddar

Alla våra produkter är handtryckta på 100% lin. Kuddarna finns i olika standardstorlekar, med olika motiv och färger, med extra allt eller i enklare form.
Några exempel på storlekar är 45×45 cm, 50×50 cm, 40×60 cm, 50×60 cm. Även specialbeställningar tas emot.
Pris från 895 kr- 1095 kr

handduk

Kiki freeses handdukar är tillverkade av 100%-igt lintyg med handtryckta prints från naturen och staden. Vi trycker med reaktiva färger som gör printet extra slit- och tvättåligt. Linhanddukens uppsugningsförmåga blir bättre av flitigt användande.
En handduk för både kök och badrum.

handduk till badrummet

Alla våra produkter är handtryckta på 100% lin. Handdukar till badrummet finns som ansikts- och handhandduk och som badlakan. De är tryckta på våffelväv i lin, vilket masserar och torkar huden på samma gång. Har lång livslängd och efter ett tags användande vill du inte gå tillbaka till frottéhandduken. Vid köp får du med en väldoftande svensktillverkad tvål från Klockargårdens.
Ansikts- och handhandduk storlek 35×50 cm, kommer i två pack + valfri tvål
Pris: ca 595 kr
Badlakan storlek 150×70 cm + valfri tvål
Pris ca 1095 kr

dunking

Alla våra produkter är handtryckta på 100% lin. Att duka fint till vardag och fest är en kreativ och livsbejakande syssla. Våra dukar finns i olika bredder, längder och med olika motiv och tryckta i många färger. Även här tar vi emot specialbeställningar.
Några exempel på vanliga storlekar är löparen 150×30 cm. Pris: 695 kr
Vi är av åsikten att duka med bordstabletter ska vara roligt därför köper du bordstabletterna styckvis så att du kan blanda både färger och motiv enligt önskemål. Serien är gjord för att passa ihop.
Storlek på bordstabletten är 45×35 Pris 225 kr/st

Are you a maker or creative who would like to join a future market ?