Ellustration

Bakom Ellustration står jag, Elin Lundberg, en göteborgsbaserad illustratör och grafisk designer som älskar FÄRG! Vilket allt som oftast visar sig i mitt målande. Med inspiration från djur, natur och abstrakta former skapar jag motiv som resulterar i tavlor och brickor. Den största nyheten inför jul är kollektionen Årstider med brickmotiven Höst, Vinter, Vår och Sommar som lanserades under november.
Till marknaden tar jag även med mig mina blomstrande motiv, alfabetsserien och nyheten Love Birds.

Brickor - Höst, Vinter, Vår och Sommar

Vinter, Vår, Sommar och Höst! Upptäck brickorna med handmålade motiv från kollektionen Årstider skapade av @ellustration.se. Brickorna är tillverkade på Öland och är 20×27 cm. 290 kr/st.

För varje såld bricka t.o.m. 20 december 2023 skänks 30 kr till Läkare utan gränser.

 

Alfabetet

A som i Alpacka, B som i Brunbjörn, C som i Clownfisk – upptäck alfabetsserien skapad av Elin Lundberg / @ellustration.se.

Bokstäverna finns samlade på alfabetspostern eller som separata motiv i olika storlekar. Skapa en namnvimpel eller rama in din bokstav. Fina för barnrummet och perfekta som julklapp, dop- eller namngivningspresent.

Alfabetsposter 50×70 – 490 kr

Bokstav 30×40 – 290 kr

Bokstav A5 – 60 kr

Ett handmålat motiv tillgängligt som poster i två olika storlekar. Du hittar det hos @ellustration.se.

30×40 – 290 kr

50×70 – 490 kr

Tulpan

Sätt färg på väggarna med tulpaner och andra blomstrande motiv från @ellustration.se. Tulpanerna finns tillgängliga i två olika storlekar.

30×40 – 290 kr
50×70 – 490 kr

Are you a maker or creative who would like to join a future market ?