designLenaW

Jag heter Lena och har gjort silversmycken under namnet designLenaW sedan 2011.
Mina smycken är en mix av tidlöst och trendigt, elegant och lekfullt, ibland med stenar men ännu hellre med pärlor. Alla smycken har en historia som gör att de blir mer än bara ett smycke.
Min verkstad ligger i Täby utanför Stockholm.
 

Heartbeat Thin halskedja

Kort silverkedja med ovala heartbeatlänkar. Varje halsband är handgjort och länkarna har olika former. Låset är ett sk t-lås. Länkarna är gjorda av tunn sterlingsilvertråd. Heartbeat Thin kedjan ingår i kollektionen Heartbeat inspirerade av Laila Ornings tavlor med samma namn. Den korta kedjan kostar 1600 kr.

Ostron ring

Ring med ostronskaloch vit sötvattenpärla. Matt skal med blanka kanter. Skalet är cirka 5 x 1 cm och varje skal blir unikt i sin form. Ringskenan är 5 mm bred skena och ställbar, utgångsstorlek cirka 16 mm i diameter. Ringen kan bäras med pärlan till höger eller till vänster Ostronen – havets juveler – har ett hårt skal och ett silkeslent inre. Skalen är fantastiska i sin form och det är inte konstigt att det under åren blivit många smycken där just ostronen är inspirationskällan. Pris 1500 kr.

Att Våga gubben

Att Våga by designLenaW är en serie smycken med budskap från dig till dig, smycken som peppar och stöttar, inspirerar och motiverar, påminner om vart du är på väg och hur långt du har kommit.

Det är en uppskattad present fylld av omtanke. Varje gubbe har ett eget budskap med en ädelsten som med sina egenskaper bidrar till smyckets alldeles speciella historia.

Att Våga-gubben ENERGI har ett huvud i svart onyx. Onyxen sägs främja objektivt tänkande och handlingar och hjälper oss uppskatta oss själva, ger oss balans och klarsynthet. Varje gubbe är handgjord, med lätt smärglad ( borstad, lite “repig”) yta och alla ser lite olika ut. Storlek ung. 3 cm.

Du kan köpa enbart gubben som hänge eller gubben som halsband i en ormlänkskedja (42 cm) Att Våga-gubben levereras i en speciellt framtagen förpackning som innehåller ett litet kort med gubbens historia i kortversion och stenens innebörd. Pris enbart gubbe 550 kr.

Moments kedja

Kort moments kedja med länkar i hamrad silvertråd. Längd ca 50-51 cm Pris 1600 kr.

Moments är en utställning som blev en kollektion. Inspirationen kommer från ögonblick. Ögonblick som på något sätt förändrar, ögonblick av lycka, ögonblick av glädje, ögonblick av förändring, ögonblick av…

I kollektionen ingår kedjor, örhängen och ringar.