Boxpleat

I skapandets hjärta och med en passion för både mode och miljön finns Erika med sitt märke Boxpleat, den kreativa hjärnan bakom en exklusiv kollektion av väskor. Genom att blanda skickligt hantverk med hållbara material som fuskskinn, återvunna jeans och färgstarka gobelängtyger har Erika inte bara skapat accessoarer – Hon har skapat konstverk som berättar en historia om elegans, återbruk och medveten design.
Gamla jeans får nytt liv när de omvandlas till trendiga axelväskor, medan fuskskinn och gobelängtyger förenas för att skapa stilfulla handväskor och ryggsäckar som imponerar. Varje stygn är en symbol för omsorg och varje detalj är noga genomtänkt för att skapa inte bara en väska, utan ett statement för slow fashion.

Så nästa gång du ser en Boxpleat väska, kom ihåg att du inte bara ser en modeaccessoar. Du ser ett konstverk skapat med omsorg och passion, och en påminnelse om att vi alla har makten att göra modeindustrin mer medveten och ansvarsfull.

Molly-väska Hund

Modell:

Molly-väska Material: Hundmönstrat gobelängtyg, svart vinyl med silverdetaljer Förslutning: Stängs med en slitstark metalldragkedja för att säkerställa dina ägodelars säkerhet. Fickor: Inuti väskan hittar du en dragkedjeficka och en vanlig ficka, perfekt för att hålla dina värdesaker organiserade och lättillgängliga. Mått: ca 36cm x 25cm x 11cm.

Pris: 1 900,00 kr

Molly-väska orange

Design:

Väska med löstagbar axelrem för mångsidig användning. Innerfickor: 2 stycken, varav en med dragkedja för säker förvaring av dina värdesaker. Mått: Bredd: 35 cm Djup i botten: 12 cm Djup i överkant: 7 cm Höjd från botten till överkant: 24 cm Axelrem: Upp till 130 cm, justerbar för att passa din preferens och stil. Material: fuskskinn Förslutning: dragkedja

Pris: 2 300kr

Maria-väska med nitar

Material: Svart vinyl med nitar i silver, mässing och guld för en subtil glans och textur. Svart kedja och metalldragkedja i silver för säker förvaring av dina ägodelar.

Förslutning: Metalldragkedja i silver för enkel öppning och stängning. Mått:26cm x 17cm x 5cm Axelkedjans längd är 120cm

Pris: 1 400kr

Are you a maker or creative who would like to join a future market ?